четвер, 27 березня 2014 р.

Книги-новинки



             Луценко Д. Криниця мого кохання: ноти: пісні/ Д. Луценко. – Вид. 2-ге, з доп. та змінами. – Полтава: ТОВ «АСМІ», 2013. – 256 с.
Збірка пісень та віршів  Дмитра Омеляновича Луценка, українського поета, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка – це лише незначна частина творчого доробку автора. Більшість пісень стали популярними в народі. Твори, які увібрала збірка «Криниця мого кохання», адресовані для виконання в широкому діапазоні – від народного співу до академічного.






  
Ізбаш О. Військо Даждьбога: казки та легенди про героїв, богів, духів давніх слов’ян/О. Ізбаш. – К.: АВІАЗ, 2013. – 164 с.: іл.


           Радушинська О. Щоденник Славка Хоробрика, або Пригоди хлопчика-міліціонера/ О. Радушинська. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2013. – 87 с.
 Чи дозволено  дітям робити усе-усе, що заманеться, незважаючи на закони і правила, якими користуються дорослі? Які вчинки дітей можуть спричинити халепу і що потрібно робити, аби уникнути неприємностей вдома, на вулиці, у школі чи у відносинах зі знайомими і незнайомими людьми? Відповіді на ці та багато інших запитань читачі знайдуть, потоваришувавши зі Славком Хоробриком – звичайнісіньким сучасним хлопчиком, котрий мріє стати міліціонером. І, можливо, у його пригодах хтось навіть упізнає себе…


Мензатюк З. Зварю тобі борщику/ З. Мензатюк. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2013. – 59 с.

       У цій книжечці всі казки не лише веселі й цікаві, а ще й дуже смачні. Бо коли їх читаєш, то слинка котиться. І відразу хочеться разом з Олесею та Івасем, героями цих казок, скуштувати запашного борщу, смачнючих вареників, солодких млинців та інших українських страв, які живуть не лише на вашому столі, а й у казці.





Есаулов О. Ю. Канікули для Інформи/ О. Ю. Есаулов. – Кіровоград: Імекс ЛТД, 2013. – 236 с.

У принцеси Інформи канікули, і бажає вона їх провести в нашому, фізичному світі. Випадково про це дізнається хакер Костя. Зі своїми дружками він вирішує викрасти принцесу. І це їм вдається! Але невже принцеса нічого не зможе зробити заради власного звільнення? І невже Сергійко та його друзі нічого не вдіють, щоб допомогти принцесі? Чи зможуть друзі протистояти злому вірусу Макровіру, який підключається до цієї справи? І взагалі, чим закінчаться ці дивовижні канікули принцеси Інформи?







Немає коментарів:

Дописати коментар