четвер, 6 березня 2014 р.

І твоя, Кобзарю, слава не вмре, не поляже


І на оновленій землі, над ланами, широкими полями,
вільними містами і селами,
як весняні води могутнього Дніпра,
лине вічно жива в народі слава Великого Кобзаря.

            У  районній бібліотеці для дітей з участю учнів 4 кл. ЗОШ №10 (кл. керівник Крутій Г.І.) відбувся дитячий ранок, присвячений 200-й річниці від дня народження Тараса Шевченка.
Сценарій свята включав цікаві розповіді про життя великого поета, художнє читання його поезій, виступи учнів і бібліотекарів, ерудит – лото «Шляхами Великого Кобзаря». Наголошувалось, що вогонь душі народного співця запалює в серцях людей іскри віри, надії, любові до рідної землі, свого народу.

         Працівники бібліотеки представили матеріали книжково – ілюстративної виставки «Тарас Шевченко – України син». Була обладнана й виставка творчих робіт дітей «Чудовий дарунок поету».
         Дитячий ранок пройшов чудово. Діти виявили глибокі знання творчості  Тараса Шевченка. Цікавим дійством вони заплели і своє скромне суцвіття у вінок всенародної шани Кобзареві. Найактивнішими і ерудованими виявилися учні: Іванова Карина, Симоненко Максим, Федоренко Богдан та Єна Олександр.
Працівники бібліотеки Горб Л.І. та Підтоптана К.В. порадили  школярам читати твори Т.Шевченка, набиратися мудрості і мужності у свого великого попередника і пророка.
   
  Крутій Галина Іванівна, класний керівник 4-А класу ЗШ №10.






 


Немає коментарів:

Дописати коментар