понеділок, 3 березня 2014 р.

,,Екскурсійна діяльність – реалії та перспективи. Т.Г.Шевченко і Полтавщина”

    27 лютого 2014 року  у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського відбулася VII науково-практична конференція ,,Екскурсійна діяльність – реалії та перспективи. Т.Г.Шевченко і Полтавщина”, цього року присвячена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.
     До участі у конференції були запрошені представники туристичного загалу області: члени ГО «Спілка екскурсоводів Полтавщини», ГО «Обласний туристичний кластер», туристичні агенції із в’їзного та внутрішнього туризму м.Полтави, фахівці галузі туризму та культури з районів (міст) області, працівники освіти та студенти.

      Під час конференції підбито підсумки роботи туристичної галузі області за 2013 рік, озвучено основні завдання на 2014 рік;  туристсько-екскурсійного сезону у м. Полтаві у звітному році та особливості нового у 2014 році.
     Почесним головою ГО «Спілка екскурсоводів Полтавшини» А.А.Черновим презентовано посібник для екскурсоводів «Полтавськими шляхами Кобзаря»; туристичні маршрути по області «Т.Г.Шевченко і Полтавщина», «Т.Г.Шевченко на Пирятинщині».
       Музейними та бібліотечними закладами області представлена книжкова виставка «Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка немає» та огляд бібліотечного фонду на допомогу екскурсоводу. В конференції взяла участь завідуюча організаційно-методичним відділом
Тетяна Сафронова.





Немає коментарів:

Дописати коментар