вівторок, 10 березня 2015 р.

«Жіноча краса у мистецтві»


Ти – Жінка, ти – Всесвіту сон дивовижний
І все, що існує навколо – це ти,
Ти - Жінка, Хранителька тайни,
Єдиний критерій краси.

Так, безумовно, жінка – це восьме диво світу. Як планети нашої системи обертаються навколо Сонця, так все в нашому житті обертається навколо жінки. Нею захоплюються, її звеличують…

Безліч видатних творів мистецтва створено заради жінки, через почуття любові до неї. Ми зачитуємось рядками любовної лірики, ми вкотре переконуємось у магічності мазків пензля, коли задивляємось на чудові полотна майстрів, ми повторюємо в унісон ніжні слова ліричних пісень.
«Жіноча краса у мистецтві» - під такою назвою відбувся захід на абонементі Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В.К.  Малика. Доторкнутись до шедеврів мистецтва, які звеличують її Величність Жінку, отримали змогу у переддень Міжнародного жіночого дня 8 Березня члени клубу «У дружньому колі». Перегорнути сторінки великого захоплення і вічного преклоніння перед жінкою допомогли присутнім бібліотекарі Наталія Мусієнко та Ніна Бородавка.
На великому екрані ожили полотна таких майстрів, як Рафаеля та Леонардо да Вінчі, Гойя та Сандро Ботічеллі, Гюстава Моро та Клода Моне. Звучала і поезія. Жінка, її краса, найсвітліші почуття до неї – ось лейтмотив поетичних творів, які натхненно читали Луїза Яковенко, Наталія Норка, Ольга Сердюк та Тетяна Торба.
Приємні та щирі вітання, задушевна пісні та жарти на адресу чарівних жінок прозвучали з вуст Олексія Кіяна. А чудовим доповненням до поздоровлень стали вітальні листівки та квіти, які з любов’ю виготовила працівник бібліотеки Віталіна Курильчук.
По весняному тепла, щира атмосфера панувала на заході. Гарний настрій ні на хвилину не залишав присутніх, їх серця були вщерть переповнені радістю.




Немає коментарів:

Дописати коментар