понеділок, 23 березня 2015 р.

        «Нові форми роботи з користувачами - дітьми»

     Школа професійної майстерності «Нові форми роботи з користувачами - дітьми» пройшла в районній дитячій бібліотеці і  була присвячена Тижню дитячого читання, який незабаром розпочинається в бібліотеках України. Завідувачка організаційно-методичним відділом Тетяна Сафронова  познайомила сільських бібліотекарів із умовами проведення обласних та Всеукраїнських конкурсів «Найкращий читач року» та  «Книга пам’яті мого роду»  та закликала залучати до участі в них  користувачів – дітей  сільських  бібліотек-філій.
     Методист Лідія Іваненко  розповіла про впровадження в роботу бібліотек електронних форм  звітності  та  важливість ведення достовірних  показників роботи бібліотечних закладів.
     Головний бібліотекар районної бібліотеки для дітей Людмила Горб надала бібліотекарям методичні рекомендації  з планування роботи  бібліотеки  під час проведення Тижня дитячого читання та поділилась власним досвідом організації цікавих  заходів для користувачів-дітей.. Бібліотекарі дізналися про цікавий досвід організації квестів у бібліотеках, переглянули декілька відеосюжетів про квести.

    А наостанок  бібліотекарі  стали глядачами та  вболівальниками чудового заходу на який до бібліотеки прийшли учні 6 класу. В змаганні двох команд «Книголюбчиків» та «Читайликів» перемогла, звичайно, дружба. Захід відкрив у бібліотеці  цьогорічний Тиждень дитячого читання.



Немає коментарів:

Дописати коментар