пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Посвята в читачі

     Для Михнівської сільської бібліотеки читачі-діти - найбажаніші гості.  На них завжди чекають конкурси, вікторини, ігри, книжкові виставки та надзвичайно цікаві  та яскраві книги. Господиня книжкової оселі Лідія Миколаївна Марченко  запросила першокласників  для урочистої посвяти в читачі. Разом з бібліотекарем шкільної бібліотеки Наталею Іванівною Куліш вони познайомили дітей із правилами користування  бібліотекою та правилами поводження з книгами, розповіли про перші книги та перші  бібліотеки, провели конкурси загадок та конкурс юних поетів.
Нагадала дітям про права і обов’язки читачів  також  героїня мультфільму свинка  Пепа.    Бібліотекарка запросила дітей до знайомства з новими журналами  та розповіла про книги  з виставки  «Книжкова веселка».
     А в організації свята для малечі допомогли діти, які вже давно та залюбки  відвідують книгозбірню. Восьмикласниця  Оксана Горбач виконала роль  Королеви Книг   та провела  з малечею  літературну вікторину «З якої казки», змагання  «Мультфільми», а також відгадайку «Хто прислав телеграму?». Допомагала в проведенні заходу  бібліотекарям  і восьмикласниця Каріна  Здоренко.  За чудові знання та активну участь діти отримали з рук Королеви посвідчення читача та солодкі подарунки.
   







Немає коментарів:

Дописати коментар