пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

«Бібліотечне сільпо»

         Березотіцька бібліотека  здивувала  жителів  села незвичайним  оголошенням:  «Відкривається   «Бібліотечне сільпо»  запрошуються всі, хто бажає  збагатитися  безкоштовно!».  До бібліотеки  в цей день прийшли навіть ті, хто давно її не відвідував.  На сільських жителів  чекали  бібліотекарі   Наталя Білик  та  Лариса Павлунік  з  новим асортиментом  послуг, книг  та  пропозицій. Для відвідувачів усе свіже та корисне - нові книги, журнали, газети, а головне – безкоштовний Інтернет.
Все це  з’явилося в бібліотеці завдяки перемозі у   проекті  «Бібліотека – громада: відкритий простір» ініційованого Українською бібліотечною  асоціацією за фінансової підтримки Фонду «Монсанто».
       В «Бібліотечному сільпо»  була  можливість  придбати  насіння нагідок  та ехінацеї ,поділитися корінцями  півоній та жоржин,  дати один одному  порадами стосовно їх вирощування.
        Справжніх любителів української сучасної  книги зацікавили нові твори Ірен  Роздобудько, Надії Гербіш, Лариси Денисенко та багатьох інших письменників, які з’явилися у  бібліотеці. 
    На маленьких користувачів, учнів 2-3 класів  чекали конкурси, загадки та книжкова виставка «Хліб – найдорожча святиня».
         От так завдяки успішній участі у проекті  звичайна книгозбірня  перетворилася  на  сучасний інформаційний центр сільської громади.

         А стосовно оголошення, усе чиста правда, бібліотека зустрічає   кожного відвідувача  написом «Читання – збагачує!».

Немає коментарів:

Дописати коментар