суботу, 19 вересня 2015 р.


Літературне рандеву в бібліотеці ім. В. Малика.

     Погожого дня, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, а у лузі снує мереживо бабине літо та поломеніють різнобарвні квіти  в читальній залі  центральної районної бібліотеки ім. В.Малика відбулася творча зустріч з відомими краянами,  поетами  Олександром Сиченком та  Борисом  Кононенком.
     На  літературну гостину  користувачі бібліотеки зібралися з нагоди   презентації нових авторських збірок  «Думки і видумки » та «Стрілою Перуна» (2015р.)

     Упродовж 2 годин  автори  знайомили своїх шанувальників зі своїми такими різними за змістом, образами  і  формою  віршами.  У Олександра Сиченка - це   переважно чотиривірші. Серйозні і не дуже, іронічні, сатиричні ,неодноразово наповнені  філософським змістом.  І Бориса Кононенка -яскраві , самобутні, напоєні приудайським споришем і чебрецем- справжня поезія сонцепоклонна.
     У виступах друзів, колег  по перу  Олександра Міщенка, Олександра Печори, Раїси Плотникової, Бориса Батієвського, Лариси Глушко  звучали щирі побажання авторам,   оцінка їхньої творчості, подяка і підтримка. А  квартет «Сузір»я» Тернівського БК (подружжя Матяш і Щербатюк) подарували  всім свої музичні візерунки.
     Книга завжди була, є і буде найкращим подарунком. Тож і Олександр Сиченко, і Борис Кононенко  свої  збірки подарували бібліотеці. Відтепер шанувальники сучасної поезії мають змогу насолоджуватись  чудовими рядками  в нашій бібліотеці.






Немає коментарів:

Дописати коментар