вівторок, 4 квітня 2017 р.

Просто посміхнись!

      1 квітня – неофіційне свято, але традиційно відзначається не лише в Україні, а і в Німеччині, Англії, Франції. В одних країнах це День Сміху, в інших – День Дурня.
    Саме з нагоди цього свята й зібралися в читальній залі центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика постійні користувачі та шанувальники гумору. Але головним приводом була зустріч з полтавським поетом-гумористом Романом Котлярем, який презентував свої збірки байок «Смійтеся, друзі!» (2014), та «Посміхнулись? Дякую!» (2015).
     Всі твори, які прозвучали в авторському виконанні, пов’язані з певною подією в житті пана Романа. Байки та гуморески, сповнені тонким гумором та іронією, гідно оцінили всі присутні. 





3 коментарі:

  1. На момент виступу я був вже не полтавським поетом, а черкаським, про що розповів присутнім. Переносити виступ було неправильно, некоректно з мого боку, тому довелось залишитись в Полтаві, щоб 3 квітня доїхати до Лубен.
    Презентував я книжки "Посміхнулись? Дякую!" (2015) та "Епіграми з колючестю та без" ("Эпиграммы с колючестью и без") (2017).
    З подіями мого життя пов`язано кілька байок, гуморесок, епіграм, але далеко не всі.
    Щодо самого виступу, то не знаю, чи вважати його позитивним, вдалим, чи не вважати. Накопичилась моральна втома: дороги, безсонні ночі та ін.
    Знайшлась одна пихата глядачка, яка поводила себе дуже некоректно та зіпсувала настрій.

    На жаль, вперше стикнувся з випадком, коли бібліотека навіть по примірничку кожної книжки не придбала для себе (вартість страшна - аж 20 грн. кожна).
    Дякую за гостинність.

    ВідповістиВидалити