понеділок, 4 листопада 2019 р.

Бібліотека – книга – лялька

Безмежна роль книги в житті людини. І це дійсно так. З дитячих років книжка допомогає зрозуміти світ. Книга – мудрий друг і порадник, вона розповідає нам про подорожі, пригоди,  навколишній світ. В ній зібрана мудрість всього людства, яка дійшла до наших часів і передавалася із покоління в покоління.

Про все це дізналися вихованці старшої групи дитячого садочка №3 «Смородинка» м. Лубни, переступивши  вперше в житті поріг Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Провідний бібліотекар відділу обслуговування бібліотеки Олена Самойленко провела для них  екскурсію всіма відділами книгозбірні, ознайомила з новинками дитячої літератури та періодичних видань.
Маленьких відвідувачів працівники бібліотеки вирішили захопити також сценічним дійством і тим самим залучити нових користувачів до бібліотеки і читання. Учасники театрального клубу «Посмішка» Ярослав Мороз, Костя Нех, Альона Шеремет, Аліса Підтоптана, Даша Михайлович подарували дітям лялькову виставу «Лісова хатинка». Малята залюбки переглянули цікаве дійство про лісових мешканців та домашніх тварин і взяли участь у вікторині «Хто де живе?».
Завдяки таким екскурсіям бібліотекарі розвивають у дітей інтерес до книги, сприяють тому, щоб в майбутньому маленькі користувачі стали не лише справжніми друзями книги, але і нашої бібліотеки!












Немає коментарів:

Дописати коментар