вівторок, 8 лютого 2022 р.

 Web- перегони в бібліотеці

     На другий день другого тижня другого місяця щорічно у світі відзначається День безпечного Інтернету, який заснований Єврокомісією у 2004 році та традиційно святкується у перший вівторок лютого.

   Інтернет може бути корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним!

    Цей день у бібліотеці пройшов цікаво та з користю. Користувачі відділу інформаційних технологій Публічної бібліотеки імені Володимира Малика з цікавістю грали в гру «Клубок», яка дала змогу дітям наочно побачити, що таке соціальна мережа та як вона створюється. Не з меншою зацікавленістю юні хакери відповідали на питання вікторини про безпеку в Інтернеті, та відгадували загадки. 

    Разом переглянули казку «Про золоті правила безпечного Інтернету». Після перегляду обговорювалися питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз, та методи, щоб  цього уникнути.

    Діти зрозуміли, що можуть створити кращий Інтернет, поводячись позитивно та ввічливо онлайн, маючи знання, навички та підтримку, яка їм необхідна для уникнення ризиків під час користування Інтернетом.






Немає коментарів:

Дописати коментар