пʼятницю, 20 травня 2016 р.

Світ схожий на книгу, і той, 
 хто знає тільки свою країну,
 прочитав у ній лише  першу сторінку…

Віртуальна подорож Європою

       20 травня  працівники відділу інформаційного сервісу  центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика  Оксана Василенко і Віталіна Курильчук долучилися  до заходів, присвячених Дню Європи. 
     Разом зі своїми  користувачами, школярами 6-х - 7-х  класів вирушили   у цікаву віртуальну подорож країнами Європи.  Можливо в  майбутньому житті, здійснюючи  справжню подорож до Європи, вони згадають  свою  першу віртуальну подорож в бібліотеці.
  Учасники заходу  побували в європейських бібліотеках,  познайомилися з письменниками європейських країн, а також взяли участь у віртуальній вікторині «Видатні місця Європи».

       Діти демонстрували свою наполегливість, лідерські якості та , насамперед, свої знання  про Європейський Союз. Переможцями   стали Ігор Холоша, Іван Кіяниця, Владислав Маджідзаза та Максим Сень. Ми раді, що освоєння комп’ютерної техніки дітьми не перетворюється для них лише на розвагу, марне витрачання часу, а пов’язане з процесом мислення, пошуком інформації в освітніх цілях, розширенням читацького світогляду. 

       До заходу  працівники відділу підготували викладку літератури «Будемо знайомі: письменники Європи»
        А солодкі призи  надали  небайдужі партнери бібліотеки - Євген Шумейко і  Дмитро Тараненко.






Немає коментарів:

Дописати коментар