четвер, 10 жовтня 2013 р.

«Як на пенсії живеться?»

5 жовтня на абонементі ЦРБ ім.В.Малика до Міжнародного дня людей похилого віку відбулося святкове засідання клубу «У дружньому колі.»
«Як на пенсії живеться?» - віршем під такою назвою розпочався захід. Провідний бібліотекар Наталія Мусієнко ознайомила присутніх з життям людей похилого віку за кордоном. Потім звучала розповідь про 92-х літню жінку Марію Джило та її секрети довголіття. Непідкупний інтерес та захоплення викликала у присутніх інформація про людей які досягли значних висот у зрілому віці. Сподобалось і оповідання М.Трауб «Взрослые женщины» яке майстерно прочитала Марія Білик.
Підтримати пенсіонерів, допомогти їм адаптуватися в нових умовах, зробити їхнє життя більш цікавим, насиченим і радісним допомагають «Університети третього віку» - про них розповіла бібліотекар Ніна Бородавка. На засіданні були присутні випускники цього університету Надія Ганноцька та Любов Нестеренко. Вони показали дипломи, а також поділилися враженнями від навчання. Оволодіти навиками роботи на комп’ютері можна і в відділі інформаційного сервісу та автоматизації бібліотечних процесів нашої бібліотеки, куди і були запрошені всі присутні.
Захоплення допомагають відчути себе бадьорим, помолодіти душею. Члени клубу розповіли чим вони займаються на пенсії: Марія Білик  - співає в хорі, Наталія Слободянюк - купається в річці до пізньої осені, Ольга Сердюк – вирощує прекрасні квіти, Любов Нестеренко - вишиває бісером, Людмила Данильченко – пише вірші.
Весь вечір проходив під акомпонимент улюблених пісень наших жінок.
Члени клубу висловили щиру подяку директору ТОВ «ТД Арго-Трейд»,  депутату міської ради від мікрорайону №3 Баришпольцю В.В., який виділив кошти на придбання солодощів для святкового столу.


                                                          Провідний бібліотекар Н. Мусієнко.


Немає коментарів:

Дописати коментар