четвер, 24 жовтня 2013 р.

"Любить осінь дітвора" 

       З давніх-давен відмічають люди свято осені. Ще спалахують прощальні вогнища - осінь багрянцем розмальовує одинокі дерева, порозвішувала ягідки на кущах шипшини; терпкий терен кольору осінньої ночі; яскраво-червоні спалахи калини та горобини.
                Районна бібліотека для дітей ім. О. Донченка спільно з учнями 
3 класу ЗОШ №3 та їх класоводом Любарець Людмилою Миколаївною провели свято осені під назвою: «Золотої осені чарівна мить».
            Всі учні класу взяли активну участь в осінніх розвагах, завзято мандрували до Країни Осені. Сценарій свята включав цікаві розповіді дітей про осінь, художнє читання, що полонили красою слова. Також працівниками бібліотеки були використані різноманітні легенди, прислів’я, загадки, казки та вислови про цю чарівну пору року. Інсценуючи овочі, юні учасники майстерно декламували вірші, виявили знання та вміння. Сміх, радість, ігри панували на святі. Дуже сподобалася дітям осіння мозаїка з природних матеріалів.
               Про чаклунку –осінь розповіла бібліотекар Катерина Підтоптана, відмітивши, що осінь вже відходить у минуле, щоб набратися сил  для нового цвітіння.
               Підводячи підсумок дійства, головний бібліотекар Людмила Горб наголосила, що найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою.

                                                                    Любарець Людмила Миколаївна                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


Немає коментарів:

Дописати коментар