пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

В Лубенській центральній  бібліотеці ім. В.  Малика пройшла акція «Фотомистецво проти СНІДУ»

У рамках програми Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» «МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ЖИТТЯ» у приміщенні Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В. Малика 15 жовтня 2013 року  проводилась акція «Фотомистецтво проти СНІДу». Роботи юних фотографів  демонструвалися у читальному залі бібліотеки, де водночас відбувався Е–тренінг з попередження ВІЛ та поліпшення доступу до діагностики та до лікування ВІЛ-інфекції. До акції долучились не тільки працівники і відвідувачі бібліотеки, а і учні Лубенської загальноосвітньої школи № 3. 
«Учасником програми може стати кожен – іменитий митець і скромний студент, професіонал і початківець – аби лиш міг з використанням різних мистецьких засобів - малюнку, твору – есе моди, фотографії, плакату - донести до громадськості ідею «анти СНІД». Адже мистецтво може бути промовистим у ситуаціях, коли слова безсилі», - вважає Олександр Чепур, голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ».

На користь стало і тренінгове заняття у інтернет-центрі з використанням сучасних інформаційних технологій. Тож, закріпити і систематизувати отриману інформацію учасники змогли, виконуючи практичні завдання на комп’ютері в режимі онлайн.






Немає коментарів:

Дописати коментар