середу, 2 жовтня 2013 р.

Казка-це світ чарівний та незнаний,
Казка-це диво, сповнене краси.
Поринуть в казку-це ж бо так цікаво.
Це справді свято-радість для душі.

Цікавий світ дитячої казки


         Багато літ мандрують казки по землі, але ніскільки не старіють, не втрачають життєрадісності, бойового духу, мудрості й гумору, радують, дивують, захоплюють, радять і завжди навчають.
Свято казки «Казковий вернісаж» організували і провели працІвники районної бібліотеки для дітей ім. О.Донченка з учнями 2 кл. ЗОШ №10 (класний керівник Боляк Олександра Ростиславівна).
Захід пройшов весело, цікаво, змістовно.Учасники дійства показали ерудованість, а також виявили глибокі знання казок та їх героїв.Учні взяли активну участь у мандрівках чарівною казковою країною «Казкарії», у конкурсах «Стежинами улююблених казок», у казкових вікторинах.
Сподобалися школярам «Ігротека» (ігри, розваги, забави) та «Казкове асорті», в якому вони проявили кмітливість, відповідаючи на каверзні питання.
Всі діти-справжні шанувальники казок отримали солодкі призи.
Про дивовижний світ казки розповідала працівник бібліотеки Катерина Підтоптана, а головний бібліотекар Людмила Горб закликала дітлахів дружити з казкою, адже казка- вчить і виховує, допомагає стати сильними, мудрими, красивими душею.

Ще з колиски все життя живе казка знами.
Вона розуму навчає, мудрості зроками.
Вній живуть чарівне слово, пісеньки, прислі’я.

Вній живе вкраїнська мова і природа дивна.

Немає коментарів:

Дописати коментар