середу, 27 травня 2015 р.

КАЗКОВИЙ БАРВОГРАЙ СЕРЕД НАВЧАЛЬНИХ БУДНІВ


Останніми днями травня, коли за вікном світить сонечко і не сила всидіти за партами, до учнів 2-Б класу ЗШ №1 завітало свято. Завдяки спільним зусиллям бібліотекаря Лубенської районної бібліотеки для дітей ім. О. Донченка Марти Жарової та класного керівника Ірини Демченко дітлахи мали змогу зануритися в чарівний світ казки.

Під час вікторини «Казковими стежками» юні читайлики опинилися на сторінках своїх улюблених книг. Розділившись на команди, вони отримали нагоду не лише продемонструвати свої знання народного епосу в боротьбі за перемогу. Малюки вправлялись на кмітливість, вирішуючи логічні задачки, складали девізи команд, розгадували ребуси і сміялися, зачитуючи на швидкість скоромовки. Та найбільше захоплення викликав конкурс, під час якого потрібно було намалювати казкових героїв із заплющеними очима. Кривобокі та косоокі Колобки додали веселощів та усмішок до загального настрою. Найактивнішими учасниками вікторини стали капітани команд Марченко Катя та Андрощук Даня. Після свята учні за свої старання отримали цікаві журнали та безліч позитивних вражень.

Казка – це дитинство людства та скарбниця його мудрості. Чим більше дітлахів їх читатиме, тим більше їх житиме серед нас, тим впевненішою ходою вони йтимуть по світу, сіючи доброту, правду і мудрість.




Немає коментарів:

Дописати коментар