вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Школярі з Березотіцької школи  стали учасниками проекту діалогу поколінь


       19 жовтня 2015 року в центральній районній бібліотекі ім. В. Малика на базі молодіжного центру відбувся тренінг у рамках проекту «Надання підтримки, допомоги та сприяння розвитку активності людей похилого віку, особливо тих, хто постраждав від націонал соціалізму».  Організаторами проекту  виступили Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» за підтримки Німецького федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє» в рамках програми «Місце зустрічі: діалог».
       Для участі в тренінгу  були  запрошені учні Березотіцької заальноосвітньої школи, представники волонтерського загону, що діє на базі школи та школярі з активною життєвою позицією.
   Протягом тренінгу учасники отримали знання та попрактикувалися за такими напрямками: якості лідера, волонтерська діяльність, робота в команді та створення і участь у проекті. Учні ознайомилися з методом проекту,  з базовими  принципами волонтерської діяльності, використання інформаційних технологій, особливостями спілкування з особами похилого віку.
     Тренінг проходив у невимушеній атмосфері. Учні познайомилися із можливостями участі у соціально – важливих проектах.
    «Запалитись ідеєю найлегше дітям, саме тому учасниками проекту на підтримку осіб похилого віку та тих, хто постраждав від націонал соціалізму стали школярі.», - говорить керівник проекту Олександр Чепур.
   Перші практичні кроки учасники зроблять вже найближчим часом: відвідають  пристарілих осіб вдома.










Немає коментарів:

Дописати коментар