середу, 7 жовтня 2015 р.

 Лубенські   бабусі   у бібліотеці разом з молоддю в'язали шкарпетки солдатам

        Центр діалогу і  порозуміння, що діє у центральній районній бібліотеки  за  ініціативи  Полтавської  обласної  молодіжної  громадської  організації «Твій Світ»,  зібрав  більше  десятка  бабусь, які розгорнули   свій фронт роботи -  в’язали шкарпетки для українських військових.   Нитки для в'язання бабусі отримали завдяки участі у проекті «Надання підтримки, допомоги та сприяння розвитку активності людей похилого віку, особливо тих, хто постраждав від націонал соціалізму», що реалізується на теренах Лубенщини вже рік  за підтримки Німецького федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє» в  рамках програми «Місце зустрічі: Діалог».
До  акції  долучилися  семикласниці  загальноосвітньої   школи,  працівники територіального  центру  соціального обслуговування населення   Лубенської райдержадміністрації, громадська організація «Жінки – трудівниці за майбутнє дітей України».  
    Завідуюча  організаційно-методичним  відділом   Тетяна  Сафронова  розповіла  про  успішні  проекти  та  заходи , які  реалізує  центральна районна бібліотека для осіб поважного віку. Гуртки, курси, зустрічі допомагають  пенсіонерам соціалізуватися, цікаво та  з  користю  проводити вільний час.    
    На завершення заходу  дівчатка  написали теплі послання, які разом з теплими шкарпетками передали  волонтерам  для наших солдат на Сході. 

                                         




Немає коментарів:

Дописати коментар