вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Шануй книжку – це твій друг і помічник

      28 вересня у Пісківській сільській бібліотеці (яка знаходиться  в приміщенні загальноосвітньої школи) відбувся захід,  присвячений Всеукраїнському святу -  Дню бібліотек.  Омельченко Катерина Іванівна  змістовно та цікаво розповіла учням про історію створення книг, про будівництво перших бібліотек в Україні та про їх засновників, про те, яку важливу роль в житті людини відіграє книга.

      Бібліотекар намагалася донести учням важливі істини: до книг необхідно ставитися шанобливо та з повагою,  завжди пам'ятати, що книга – це «найбільше чудо з усіх чудес», розуміти, що книга є джерелом знань. Катерина  Іванівна назвала самих активних читачів, які цікавляться художньою і науковою літературою. Вона порадила дітям  частіше відвідувати бібліотеку, знайомлячись із книжковими  новинками та періодичною пресою.
        Катерина Іванівна є прикладом фахівця своєї справи, яка не тільки виховує шанобливе ставлення до людей, які створюють і друкують художні і навчальні книги, а й уміє порадити , яку літературу необхідно прочитати. 

                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар