вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Знайомство зблизька: Ольга Хало

Незвичною видалась вереснева зустріч клубу «У дружньому колі», який діє на абонементі  центральної районної бібліотеки ім. Володимира Малика. На неї завітав творчий тандем: поетеса Ольга Хало та самодіяльний композитор Іван Лисенко. Вже з перших ліричних акордів, що прозвучали в залі, присутні зрозуміли, перед ними унікальна талановита поетеса, яка радість свого буття бачить в творчості.
Про те що Муза у дружній співпраці з Ольгою Хало свідчить різноманітна тематика її віршів. Творчий доробок поетеси складають твори історичного спрямування, поеми в яких уславлено постаті відомих українців, та широка палітра  пейзажної  та інтимної лірики.
Творча зустріч з поетесою була досить насиченою і плідною. Ольга Іванівна вміло вела розмову з присутніми, ділилася із ними своїми найпотаємнішими почуттями, її поезії зворушували думку, закликали до глибокої  призадуми.
Багатогранність поетичного таланту Ольги Хало для всіх присутніх уміло розкрив Іван Лисенко.  У його виконанні прозвучали ліричні та жартівливі пісні написані на слова нашої землячки.
            Несподіванкою для всіх стали гумористичні твори, які прозвучали з уст авторки. Гумор Ольги Хало -  актуальний, дотепний, веселий, з його допомогою вона оголює сучасні проблеми суспільства.
            Присутні були у захваті від творчості поетеси, та вдячні за подарований гарний настрій. Ця зустріч була доречною, адже вона проходила у переддень Міжнародного дня людей похилого віку. Тож гості побажали всім членам клубу душевного спокою, активного довголіття, оптимізму і завзяття.
            А ще присутні висловили вдячність директору ТД «Арго-Трейд» Володимиру Баришпольцю за виділені кошти на придбання цукерок та печива для солодкого столу.

            



Немає коментарів:

Дописати коментар