пʼятницю, 6 травня 2016 р.

         Мальовничі Тарандинці черговий раз зустріли лубенських поетів. 

          4 травня Наталія Баклай, член Національної Спілки письменників України,Олександр Печора, член Спілки полтавських літераторів, Валентина Сьомак , директор  Лубенської ЦБС  завітали в Тарандинцівську  ЗОШ на зустріч із школярами та вчителями.
         Саме  у цій школі, де навчався всесвітньовідомий поет Василь Симоненко, поетичне слово лубенських літераторів звучало  по-особливому, торкалося дитячих душ, спонукало на роздуми та запитання, декого  надихало на читання власних віршів.  

        Школярі підготували презентацію  про гостей, а вони в свою чергу  передали  в шкільну бібліотеку  свої останні поетичні доробки.
    Валентина Сьомак від центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика подарувала для  бібліотеки  один з найновіших довідників  «Українські поети» та передала «Енциклопедію українознавства» із власної бібліотеки  Федора Габелка, нашого земляка з Австралії.  Він, незважаючи на свої 98 років, переймається долею шкіл  і бібліотек рідного краю. Нещодавно бібліотека  імені Володимира Малика, яка з ним  контактує, отримала  книги і чергові випуски журналу «Прозріння».
       В заході  взяли участь бібліотекар шкільної бібліотеки  Лідія Тітенко і сільської – Любов Таркані.
        Наступна зустріч  літераторів відбудеться   в селі Березоточа.








Немає коментарів:

Дописати коментар