пʼятницю, 20 травня 2016 р.

Країнами світу європейського ґатунку

      Цими весняними днями День Європи в  центральній районній бібліотеці імені Володимира Малика набирав обертів. Пізнавально-розважальна програма, а саме, бібліотечний геокешинг, яку підготували працівники читальної  зали, теж була присвячена цій події. 
     Участь у цій незвичайній грі взяли студенти Лубенського медичного училища. Спочатку вони розділились на дві команди, а потім, отримавши кожна свою маршрутну карту, активно та цілеспрямовано рухалися по ній у пошуках загадкового скарбу.
     Шлях цей був не простий, адже на кожній зупинці вони отримували завдання, які стосувалися Європейського Союзу. Бажання отримати заповітний скарб, яким виявився пакунок з солодощами  , було настільки сильним, що учасники гри з легкістю відповіли на всі запитання вікторини, розгадали  «Єврокросворд», знайшли «третього зайвого» та відгадали відомих казкових героїв європейського походження. 
       В ході подорожі студенти проявили себе справжніми «європейськими» знавцями та переконалися, що Європа – це батьківщина багатьох народів, культур, мов та традипцій.  Захід провели  Олена Самойленко, завідувачка  відділу обслуговування та бібліотекар Лариса Гончарук.
        А попереду, заключний акорд - танцювальний флеш-моб «У ритмах Європи», який відбудеться 22 травня на майданчику біля районного будинку культури о 10-й годині ранку.
      Чекаємо Вас, лубенці!






Немає коментарів:

Дописати коментар