суботу, 30 вересня 2017 р.

     На гостину до ветерана бібліотечної справи

        У день Всеукраїнського дня бібліотек та переддень людей похилого віку працівники Березотіцької сільської бібліотеки Наталія Білик та Лариса Павлунік завітали на гостину до ветерана бібліотечної справи Олександри Яківни Дем'яновської, щоб привітати з професійним святом та днем нарождення.
         Адже Олександра Яківна віддала 38 років бібліотечній справі. В трудовій книзі лише один запис - "Завідуюча Березотіцькою сільською бібліотекою". Найкращі роки молодості були покладені на вівтар розвитку бібліотечної справи на селі. Свою любов до книги, найкращу бібліотеку району, величезний досвід роботи в 1983 році Олександра Яківна передала наступникам Наталія Білик та Світлана Борисенко.

        ... Хвилююча зустріч... і полинули над тихоплинною Сулою спогади... спогади... А згадати було що, цій миловидній закоханій у життя жіночці, адже на життєвому календарі - 89 років.
       ....Харківщина, рідне село, дорога серцю кожна стежинка. Там минуло дитинство і юність. А в 1949 році вона приїхала працювати по направленню в Березоточу. Тут доля подарувала їй зустріч з чоловіком, народилися діти онуки, а зараз Олександра Яківна бавить  вже трьох правнуків, які додають їй молодості та наснаги до життя...
        Як і в кожної людини на життєвому шляху були здобутки і втрати. Та життєві буривії не зламали її, - і вона залишається порядною, з добрим серцем жінкою. 
Працівники книгозбірні привітали Олександру Яківну зі святом теплими, привітними словами, побажали міцного здоров’я  ще на довгі  роки!...


Немає коментарів:

Дописати коментар