пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

Школа професійної майстерності в Мгарі

    Професія бібліотекаря вимагає глибокої обізнаності з усіма складовими бібліотечної діяльності, систематичного оновлення знань  та постійного ознайомлення з кращим досвідом  роботи закладів. В Мгарській сільській бібліотеці в рамках школи професійної майстерності пройшла зустріч бібліотекарів району. Тема професійного спілкування «Форми соціокультурної діяльності  бібліотеки в контексті організації дозвілля: пошук ідей, майстерність, співпраця» охоплювала велике коло питань, пов’язаних з організацією та проведенням бібліотечних заходів. 

     Методист І категорії центральної районної бібліотеки  імені Володимира Малика Лідія Іваненко  зупинилася  на основних напрямках діяльності книгозбірень та наголосила, що робота з громадою та організація її дозвілля сьогодні як ніколи потребує особливої  уваги  та комплексного підходу.
     Про роботу клубу за інтересами для молодших школярів   «Дивосвіт + Я» розповіла бібліотекар Мгарської книгозбірні Наталя Шабля, яка презентувала творчий доробок юних учасників клубу та поділилася власним досвідом організації та проведення цікавих засідань. В обговоренні  теми зустрічі взяли участь завідувач  Михнівською сільською бібліотекою Лідія Марченко, бібліотекарі Жданівської та Олександрівської сільських бібліотек Ярослава Покидько та Лариса Жура. Завідувач організаційно-методичним відділом Тетяна Сафронова подякувала колегам за плідне та корисне професійне спілкування, яке сприяє вдосконаленню роботи з користувачами і поліпшенню якості  послуг бібліотек району. 





Немає коментарів:

Дописати коментар