четвер, 21 вересня 2017 р.

Незабутня подорож на Чернігівщину лубенських бібліотекарів. 


         Незабаром  золота осінь подарує нам прекрасне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Чудовий подарунок до цього дня отримали бібліотекарі району від відділу культури  і туризму Лубенської РДА. Колектив Лубенської ЦБС  здійснив  професійно-навчальний візит до бібліотек Чернігівщини. Лубенських колег гостинно зустрічали господині книгозбірень з Ніжина  та Прилук. У Ніжинській міській бібліотеці  ім. Гоголя директор Єкименко Олена Євгеніївна запросила  лубенців стати гостями  міжнародного літературного фестивалю «Бібліолитаври». У читальній залі бібліотеки лунали поезія та проза письменників з Луцька, Краматорська, Києва та твори  місцевих авторів. Бібліотекар  з  Мгаря  Наталія Шабля  подарувала ніжинцям декілька своїх, сповнених любові до рідного краю, поезій. Із великою цікавістю лубенці познайомились з експозицією Ніжинського музею «Поштова станція» та залишили  запис у книзі  відгуків.

     У Прилуцькій центральній районній бібліотеці  бібліотекарів Лубенщини радо вітала директор Тарасенко Валентина Володимирівна. Вона познайомила гостей із здобутками  книгозбірні та подарувала колегам підбірку місцевих краєзнавчих видань. Особливу зацікавленість у сільських працівників викликали відвідини сільської бібліотеки у селі Манжосівка, яка є однією з кращих у Прилуцькому районі.
     Незабутні враження  залишились в серцях лубенців від екскурсії територією Густинського Свято-Троїцького монастиря – архітектурної та духовної перлини України.
    Професійно - навчальний візит  на Чернігівщину  не тільки познайомив  лубенських бібліотекарів з кращим досвідом  бібліотечної роботи, але й  додав  їм нових вражень та гарного настрою напередодні професійного свята.












Немає коментарів:

Дописати коментар