понеділок, 14 січня 2019 р.

Майстер – клас «Зимова казка» відбувся в Жданах.


        10 січня 2019 року в приміщенні Жданівського сільського клубу відбулася клубна зустріч у форматі «Надвечір’я».  Організували її спільними зусиллями Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ», громадська організація «Спілка жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України»., територіальний центр соціального обслуговування Лубенської РДА та Лубенська центральна районна бібліотека імені Володимира Малика. 

         Постійні члени клубу «Надвечір’я», гурт «Бабусеньки» та особи похилого віку, які є колишніми жертвами націонал соціалізму зібралися у тісному колі, що б поспілкуватися, поділитися спогадами та передати молоді свій життєвий досвід. Під час зустрічі звучали пісні, щедрівки та колядки у виконанні пісенного колективу. 
         Психолог територіального центру Інна Сизоненко та психолог проекту провели для учасників майстер – клас з рукоділля.  
         Однією з найбільш гострих проблем літніх людей у сучасному соціумі є дефіцит спілкування з родичами, друзями, молодшим поколінням. Одним з інструментів рішення цієї проблеми проект передбачає  створення спеціальних майданчиків для зустрічей різних поколінь  - клубів. Тож, всі разом з підручного матеріалу виготовляли святкові зірки та гірлянду, що б прикрасити приміщення клубу. 
          Захід завершився спілкуванням та дружнім чаюванням з обрядовими піснями. 
          Захід відбувся в рамках проекту “Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області” за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.» в рамках програми  «Місце зустрічі: діалог»




Немає коментарів:

Дописати коментар