неділю, 20 січня 2019 р.

Свято клубної родини

      У переддень свята Василя  учасники клубу «У дружньому колі», центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика, зібралися  з нагоди ювілейної дати: десятиріччя діяльності об’єднання. 
        Є календар, і  є дати. Не кожна з них – ювілейна. Та якщо така надходить, то дуже швидко. От, здається, лише вчора  відбулося перше засідання,  та незогледілися, як уже десять літ збігло. Невдовзі  клубна діяльність розпочне новий впевнений виток, а наразі – ювілей.
      Розпочалося свято  вітальним словом найдосвідченішої учасниці спільноти  Луїзи Яковенко, яка від усієї клубної родини подякувала працівникам бібліотеки Наталії Мусієнко та Ніні Бородавці  за роки плідної роботи. У своєму виступі вона також зазначила, що спілкування у клубі – це чудова можливість поділитись своїми знаннями і враженнями, відпочити душею, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ та турбот. 

      Працівники книгозбірні, в свою чергу, висловили слова вдячності усім учасникам клубу за співпрацю,  за ініціативність і небайдужість. Найактивніших, було нагороджено символічними грамотами.
     А далі ведучі заходу запросили присутніх поринути у світ спогадів. Розгорнута картина клубної роботи, відзеркалена у фото та відеосюжетах, що демонструвалась на великому екрані, розкрила широчінь тематики заходів та різноманіття форм їх проведення. Вир емоцій панував у залі, пригадалися спільні подорожі, святкування, творчі зустрічі та майстеркласи.
      Протягом всього заходу звучали  вітання, щирі спогади, добрі відгуки та побажання подальшого процвітання клубу. На честь ювілейної дати   пісенні та поетичні сюрпризи підготували Таїсія Лаврик-Бутенко, Марія Білик та Надія Бугаєць, Сергій Калашников, Людмила Башук, Надія Євдокимова і Галина Материнко, Валентина Куценко, подружжя Ірклієнків. Особливий дарунок одержали присутні від Наталії Норки,  яка приготувала святковий пиріг та прочитала власний вірш-присвяту клубу.
    Приємною несподіванкою для всіх став виступ юнацького клубу «Посмішка» (керівник, працівник бібліотеки Лариса Гончарук). Молодь, вбрана в традиційний народний одяг, на честь свята Маланки та Василя, віншувала  присутніх щедрівками, примовками, святочними піснями.
     Захід добігав кінця. Піднесений настрій панував у залі. Адже як приємно святкувати та розважатися всім разом у дружньому колі!






Немає коментарів:

Дописати коментар