середу, 10 липня 2019 р.

 Дитяча ігрова зона в бібліотеці

         Для багатьох бібліотека асоціюється з купою запилених книжок та місцем їх видачі і серйозного на вигляд бібліотекаря. А що ж таке сучасна бібліотека? Сучасна бібліотека – це в першу чергу територія казки, дива, несподіваних цікавих зустрічей і місце, де можна не тільки читати книги, але і корисно провести свій вільний час. 
     Лубенська центральна районна  бібліотека імені Володимира Малика  відкрила літню ігрову зону для дітей міста та району. Відкриття такої дитячої зони при бібліотеці  дає можливість батькам потурбуватися про творчий, інформаційний, виховний і розвиваючий потенціал дітей у безпечному місці.

     Діти  разом з  бібліотекарем полюбляють створювати різні  вироби з паперу, тканини, флористичних матеріалів, відвідувати кулінарні суботні заняття, грати в лялькових спектаклях.  Тут тобі і цікавинки-новинки дитячої книги, тут тобі і книжки-розмальовки, а ще є книги про рицарів і про героїв улюблених мультфільмів.
       При нашій бібліотеці  працює 2 дитячих творчі гуртки, які відвідують діти молодшого і старшого шкільного віку. Гурткові заняття та ігри в бібліотеці дозволяють дітям відчувати себе тут у безпеці, навчатись читати, творити і просто спілкуватись один з одним.



Немає коментарів:

Дописати коментар