середу, 3 липня 2019 р.

Зустріч з казковими героями, ляльковим театром у бібліотеці.

     Сільська бібліотека – це не тільки місце в якому можна почитати книжку, це ще й - величезний простір для виховання творчої особистості.
      Мені, як бібліотекарю Клепачівської сільської бібліотеки, хочеться щоб у бібліотеці було цікаво, тому в цьому році ми разом з дітьми створили ляльковий театр.
       Ця, нова для нас, форма соціокультурної роботи  бібліотеки допомагає привернути увагу читачів до книжки, «оживити» її, спонукає дітей після захоплюючого заходу звернутися до книжки, зануритися в її зміст.

      Бібліотечний театр розширює читацьку аудиторію бібліотеки, допомагає створити атмосферу свята. З ним пов'язані радість, веселощі, яскраві враження, нові почуття. А як цікаво бути не тільки глядачем, а й учасником спектаклю! Театр є однією з найбільш яскравих барвистих і доступних сприйняттю дитини сфер мистецтва.     Він розвиває уяву і фантазію, сприяє творчому розвитку дитини. Театральна діяльність допомагає дитині розкріпоститися, формує комунікативні вміння, підвищує самооцінку, розвиває мову, емоційну сферу і просто вносить яскраве незабутнє різноманітність у повсякденне життя, збагачує внутрішній світ. 




Немає коментарів:

Дописати коментар