понеділок, 29 липня 2019 р.


Діти. Дорослі. Дозвілля : 3D в Тишках

    Вже не вперше на Лубенщині відбуваються клубні зустрічі в рамках проекту "Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області" за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.» в рамках програми Место встречи: Диалог. Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialog та у співпраці з Лубенською центральною районною бібліотекою імені Володимира Малика і громадською спілкою "Жінок - трудівниць"За майбутнє дітей України".

Цього разу волонтери проекту організували чергову клубну зустріч за участі осіб різних поколінь в Тишках. Малеча, разом з преставниками старшого покоління, потрапили в атмосферу щирості, взаємоповаги та любові. Майстер - клас,  проведений психологом проекту Юлією Подою та  бібліотекарем  відділу обслуговування ЦРБ ім. В.Малика Ларисою Гончарук,  згуртував і малих, і старших, викликав безліч позитивних емоцій. Всі з любов`ю працювали над створенням  своїх «шедеврів». Приємно, що  і сільський голова Василь Шапаренко, прийняв участь у зустрічі.
А ще, діти самі створили ляльковий спектакль для старших. Супроводжували учасників заходу спілкування за чашкою чаю, пісні у виконанні чудового колективу «Діброва», який цьогоріч занесено на  районну Дошку Пошани. Чудові вироби місцевих  майстринь Уляни Теровець, Любові Мигаль, Лариси Артеменко додавали затишку і тепла. Працівники культури - бібліотекар  Галина Орел та завідувач клубом Наталія Козаренко гостинно допомагали в проведенні свята.
І хоч подейкують, що зараз такий час, що не до свят і не до книги, і Василь Шапаренко, сільський голова, і Раїса Кошель, голова СЖ  «За майбутнє дітей України»  впевнені, такі саме зустрічі ламають цей стереотип.  Сьогодні саме в малих селах потрібні такі зустрічі. Адже щастя - воно  в дрібницях, любов – в атмосфері, а самі захоплюючі спогади - складаються  ось з таких от днів.



Немає коментарів:

Дописати коментар