вівторок, 27 серпня 2019 р.

Ти  свята і велична мати  -  Україна.            

      Незалежність держави - свято пам'яті про предків, що  творили націю і боролися за державність, це велика подія, яка дала народові можливість самому вирішувати свою долю.
     В рамках святкування Дня Прапора  та Дня Незалежності України та з метою національно- патріотичного  виховання  юнацтва  в  Л-Ромоданівській  сільській  бібліотеці зібралися  користувачів  на годину  державності «Ти  свята  і велична  як   мати – Україна».

    Світлана Чупайда,  бібліотекар сільської книгозбірні, розповіла про  історичний вибір нашої країни «28 років  тому, який став можливим завдяки нашому спільному патріотизму, любові до рідної  землі, шані до подвигу наших предків. Ми вільні, бо ми єдині і Україна залишається вільною державою, доки є народ, що зветься український.
     Протягом всього заходу звучали патріотичні вірші наших поетів- земляків у виконанні Андрія Шендерьова та Марини Близнюк. 
      По закінченню заходу всі бажаючі мали можливість  переглянути тематичну виставку «Я серцем вибрав тебе Україно» на якій представлена література про шлях від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок у цей процес. 

Немає коментарів:

Дописати коментар