понеділок, 5 серпня 2019 р.

«Моя вічність з вами»

Днями відбулося  засідання читацького клубу «У дружньому колі». Працівники центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика запросили його учасників до літнього поетичного ретро-залу. Захід був присвячений жінці, котра залишила яскравий слід у літературі 20 століття - Марині Іванівні Цвєтаєвій.
Поезія її неповторна, як і її доля. Життя Марини Цвєтаєвої сповнене випробувань та розчарувань, мабуть, найбільш трагічне, жорстоке, в порівнянні з біографіями інших творців тієї епохи. Про нелегку  долю великої поетеси, дивовижної жінки, розповіла учасник клубу Наталія Ларікова.
Далі учасники зібрання  мали змогу доторкнулись до дивовижного та загадкового світу  поезії Марини Цвєтаєвої. Лунали вірші, складені в різні періоди творчості автора. В програму заходу гармонічно вплелись романси,  добре відомі та улюблені: «Мне нравится, что  Вы больны не мной», «У  зеркала», «Я словно бабочка к огню», «Под лаской плюшевого пледа». 
Творчість поетеси глибока і ніжна, пронизлива та відверта нікого не залишила байдужим.  «Моим стихам, как драгоценным винам, настанет свой черед…» - так пророче звучать  рядки одного з віршів Марини Цвєтаєвої.




Немає коментарів:

Дописати коментар