середу, 11 березня 2020 р.

Ігрова програма «Супер-дівчатка» в гуртожитку

Сучасні бібліотеки - це відкритий простір для життя. Сюди можна прийти не лише почитати книжки, але й поспілкуватися та цікаво провести своє дозвілля.   Сьогодні, в умовах інноваційних технологій та змін, бібліотеки намагаються бути якомога більш наближеними до свого користувача і намагаються тісно співпрацювати з ним не лише в стінах книгозбірні, але й за її межами.
8 березня в гуртожитку Лубенського швейного підприємства «УТОГ» відбулася конкурсно-ігрова програма «Супер-дівчатка», в якій взяли участь діти - мешканці гуртожитку та активні відвідувачі Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика.
З вуст Альони Шеремет, Софії Ставицької, Арсена Косяка, Насті Кухарук та Каті Силки лунали теплі віршовані вітання для матусь та бабусь. Дівчатказмагалися у вмінні швидко й гарно одягати ляльок та  ліпити вареники з картоплею. Ольга Шевельова, керівник гурточка «Мандруємо світом», що діє на базі гуртожитку, влаштувала майстер клас для дітей з виготовлення вітальної листівки для мами. Бібліотекар відділу обслуговування центральної районної біблотеки Лариса Гончарук провела рухливі ігри з дітками. Всіх учасників свята зігріли веселі «танці-зігріванці. А дружнє солодке чаювання завдяки активній волонтерці та користувачці бібліотеки Світлані Гапоненко закріпило хороший настрій всіх присутніх. 








Немає коментарів:

Дописати коментар