середу, 4 березня 2020 р.

Книгарня «Ранок» — це величезна любов до своїх читачів і намір зробити все, щоб кожна дитина від першої своєї книжки й до вступу в доросле життя, була оточена розумними, добрими, цікавими й корисними книгами.







      Вельветовий кролик 

   Кожна іграшка мріє стати справжньою. Вельветовий кролик не був виключенням. Проте для цього Хлопчик має полюбити його. Але як привернути на себе увагу, якщо поряд безліч дивовижних іграшок















Читальня. Коники винахідників. Рівень 3

   Вихідні для Даринки — це гарний час визначитися зі своїм майбутнім. Яка професія пасує їй найбільше: дресирувальниця, асфальтувальниця чи вчителька? А може, варто стати винахідницею? І то не в далекому майбутньому, а негайно! Третя книжка Тані Стус про пригоди Даринки подарує читачам не лише чергову зустріч із улюбленою героїнею, а й дотепну історію про вибір професії та секрети годинників.
    Серію «Читальня» адресовано учням початкової школи для самостійного читання чи опрацювання на уроках. «Читальня» має три рівні складності тексту. Серію розробили та апробували методисти НЦ «Мала академія наук України», експерти з дитячого читання.



     Острів

   Батько, донька та їхній собака зазнали аварії на кораблі. Вони опинилися посеред безкрайнього океану на маленькому острові, що насправді був зовсім не таким, яким здавався на перший погляд! Він захищав трьох своїх гостей від вітру і холоду, від хвиль і всіляких небезпек та занурював їх у дивовижні світи – зі звуками, яких вони ніколи не чули, ароматами, що розбурхували розум, і кольорами, про існування яких вони навіть не здогадувались… Так було, аж допоки їх не врятували, - саме тоді з’ясувалося, що Острів насправді не залишився без уваги.





     Останні підлітки на Землі
  
   Джек Салліван — підліток у постапокаліптичному світі. Відтепер його орієнтири в житті змінилися: треба вижити. Прикінчити купу зомбі, монстрів та найголовнішого ворога — Бларга. Але щоб не закралися сумніви в героїзмі, Джек складає список подвигів. Поміж різних пришелепуватих ідей, є і серйозні! Знайти свого найкращого і єдиного друга Квінта та врятувати Джун дель Торо, яка, можливо, терпіти не може самого Джека Саллівана. Але яка різниця, адже йому вона неабияк подобається…
   Серія з трьох книжок стане до смаку фанам постапокаліпсиса, зомбі та почвар.





   Сторінка за сторінкою. Мені не потрібен собака

      Іторія міського хлопчика, батьки якого вирішили переїхати в село. На Макса чекає багато несподіванок, серед них — пес на ім’я Роза, якого залишили колишні господарі будинку. Поки у Макса є планшет, його ніщо й ніхто не цікавить, та раптом екран згасає, а зарядне забули в місті… Макс добре вміє грати, проте не дуже розуміє, як поводитися із собаками. Тож як складуться взаємини Макса й Рози та хто переможе: комп’ютерна гра чи природа? Видання для дітей молодшого шкільного віку та дорослих.





МІСІЯ ВИДАВНИЦТВА «РАНОК»

• Ми працюємо для розвитку й освіти дітей. Допомагаємо учням, педагогам, батькам навчатися й розвиватися з радість й зацікавленістю.
• Ми випускаємо книги (контент) нестандартний за формою та змістом.
• Ми — компанія, яка розробляє, виготовляє, впроваджує, реалізує сучасні якісні продукти й послуги, що забезпечують процес навчання й розвитку особистості з перших днів життя й до закінчення школи.
• Ми інноваційне видавництво. Змінюємось самі та змінюємо продукт, ринок, освіту.
• Ми створюємо тільки те, що хотіли б купити для себе і своїх дітей.
• Ми відкрили дитячий інтернет-магазин «Ranok-Creative» і мережу книжкових магазинів «КнигоЛенд» для заохочення дітей і батьків до знань.
• Ми зберігаємо природу, друкуючи книги на «ресайклінговому» (такому, що відновлюється) папері, запроваджуємо електронний документообіг і технології, створюючи цифровий продукт.
• Головна цінність видавництва «Ранок» — наші співробітники, автори й художники. Ми команда професіоналів, які працюють відкрито й довіряють один одному. Надаємо можливість для розвитку інтелектуальних здібностей і професійних навичок. Створюємо умови для ефективної роботи, навчання, особистісного зростання і достойного рівня життя співробітників.

З приводу закупівлі книжок Видавництва «Ранок» звертайтеся: 
Евгеній Олександров,
Керівник відділу корпоративних продажів видавництва «Ранок»
evgenij.oleksandrov@ranok.com.ua
+38(050) 46 84 966
https://www.ranok.com.ua/




Немає коментарів:

Дописати коментар