пʼятницю, 6 серпня 2021 р.

 
«Кіт, який блукав, де заманеться» - в бібліотеці

         «Нашорошуйте вушка, мої любі, і слухайте уважно. Те трапилося, коли свійські тварини були ще дикими…»: такий початок казки, за мотивами якої була влаштована лялькова вистава для дітей у читальній залі Публічної бібліотеки імені Володимира Малика.
         «Кіт, який блукав, де заманеться» - цікава історія про життя людей та тварин печерного віку – захопила малят Дитячого центру «Надія» й дитячого табору «Помаранчеве літо», які завітали до бібліотеки. Це й не дивно, адже ролі персонажів казки майстерно виконували юні актори клубу «Посмішка», що діє при книгозбірні. Альонка Шеремет, Софійка Ставицька, Дмитрик Омецинський та ведуча постановки Ольга Шевельова вклали часточку своєї душі в театральну гру.
     Зустріч з творчістю Ред’ярда Кіплінга продовжив невеличкий майстер клас під керівництвом бібліотекаря Лариси Гончарук. Діти залюбки виготовляли кумедних Тегумай і Тешумай – печерну родину з творів письменника. Наприкінці заходу колективи Центру та бібліотеки обмінялися дарунками та зробили дружнє фото.
 







Немає коментарів:

Дописати коментар