вівторок, 31 серпня 2021 р.

Зустрічайте святковий, серпневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

     Про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства. новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі читайте у серпневому випуску газети.

       У серпні наша країна відзначає важливе державне свято - 30-ту річницю незалежності України. З нагоди державного свята приймайте вітання від голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова, голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького та директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександра Черчатого.

     

 Наприкінці серпня на Полтавщині традиційно проходить Національний Сорочинський ярмарок, який є одним із найвідоміших ярмарків в Україні, що відбувається в селі Великі Сорочинці Миргородського району на Полтавщині. Фахівці системи БПД Полтавщини не залишаються осторонь важливих культурно-мистецьких подій, обласних, загальноміських заходів. Участь у Національній Сорочинській ярмарці для правників області вже є доброю правовою традицією. Як фахівці системи БПД ярмаркували та громадян консультувати про це читайте у серпневому випуску видання. 

      Про особливості одноразового добровільного декларування читайте у рубриці «Інтерв’ю з експертом», де в.о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко знайомить читачів з основними законодавчими новаціями.

      Як створити недискримінаційне середовище у школі та про алгоритм дій директора навчального закладу читайте у матеріалі від  фахівців Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області.

       У рубриці «Життя ОТГ» успіхами Пирятинської громади Полтавської області ділиться її голова Андрій Сімонов.

        Про Обласний молодіжний центр як майданчик для активної та креативної молоді Полтавщини читайте у рубриці «Новини від партнерів».

       У рамках відзначення 30-ї річниці Дня незалежності України Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області ініціював проведення патріотичного онлайн челенджу «Моя незалежність». У рубриці «Форми роботи БПД» знайомтеся з відео учасників.

       Як робота у системі БПД сприяє самореалізації та розвитку, про успішні приклади захисту прав клієнтів розповідає очільниця Чорнухинського бюро правової допомоги Жанна Шульга у рубриці «Людина права».

       Про найцікавіші роз’яснення правового характеру дізнавайтеся з постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

      У  кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

      Приємного читання!

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSuO6cWF26mBQTkYilICpG_tpM5sIMmsoeWz_iD3WOVq7r2-fCAUPn3d6xRulPfabitnUnm7KlHoygV/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.ge9f89b8aa9_0_102


Немає коментарів:

Дописати коментар