середу, 18 серпня 2021 р.

 Кухарям і господиням – книжкова виставка «Секрети української кухні»

      Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалась протягом сторіч. Вона багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними якостями. Борщі і пампушки, вареники й галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі в усьому світі. Українська кулінарія налічує сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними, неповторними смаковими якостями. Українці жартома говорять про свою кухню: «У нас просто: борщ, каша, третя кваша».

        Та, напевне, кожна господиня має власні секрети приготування фірмових страв, якими ділиться з найкращими подружками. Кулінарними секретами поділиться з усіма читачами книжкова виставка «Секрети української кухні», яка функціонує в читальній залі Публічної бібліотеки імені Володимира Малика.

      Якщо Ви хочете навчитися смачно готувати або довершити свої кулінарні здібності, ця виставка - для Вас!  На виставці представлена література, яка відображає те найкраще, що надбано у галузі українського кулінарного мистецтва, наведена рецептура і технології приготування багатьох страв, кулінарних виробів, напоїв, придуманих і розроблених як майстрами-кухарями, так і господинями, які щодня дарують радість трапези своїй сім'ї.


Немає коментарів:

Дописати коментар