середу, 1 вересня 2021 р.

 Книжкова викладка до Дня знань в бібліотеці

        1 вересня – День знань, хвилююче свято для всіх. Не існує людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів. В цей день проводять урочисті заходи. Ніколи не лишаються осторонь і бібліотеки. Лубенська Публічна бібліотека імені Володимира Малика підготувала книжкову викладку «Першовересень до школи кличе, нових знань і успіхів вам зиче!».

      Викладка-рюкзачок запрошує юних читачів пізнати неймовірний світ предметів, що викладають у школах. Він представлений довідниками з математики, інформатики, алгебри, геометрії, фізики, географії, історії, природознавства та інших предметів, які полегшать навчання та зроблять його цікавим.

       В науково-популярних енциклопедіях від Українського Інституту Книги можна знайти безліч цікавих фактів з історії, біології, географії та інших галузей науки. Особливої уваги заслуговує «Моя перша велика книжка про світ» Елізабет Карні. Оздоблена яскравими світлинами, книга поведе дітей в навколосвітню подорож, відкриє їм багато цікавого про населення та природу нашої планети. 

       У книзі «Думай як Леонардо да Вінчі» учні знайдуть поради, як тренувати свій мозок та навчитись бути водночас творчими і логічними.

       Запрошуємо відвідати книжкову викладку і бажаємо всім школярам успіхів у навчанні!

#бібліотека_імені_В_Малика #Український_інститут_книги #читай_найновіше
#програма_поповнення_бібліотечних_фондів #УІК
з Український інститут книги


Немає коментарів:

Дописати коментар