понеділок, 6 вересня 2021 р.

Для душі, відпочинку і добробуту

      Споконвіку людина тягнеться до землі. Від вранішньої роси до вечірньої зорі наші предки трудилися на ній. У наш час розвитку складних галузей науки й урбанізації дача стає улюбленим місцем праці та відпочинку. У ряди садоводів-городників вливається величезна кількість людей. Маючи справу з живими рослинами, доглядаючи за ними, людина відчуває животворний вплив на нервову систему, загальний фізичний стан. Працюючи в саду, на городі чи у квітнику, спостерігаючи за розвитком рослин, красою навколишнього середовища, починаєш відчувати приплив енергії та бадьорості. 

       Однак не всі власники присадибних ділянок володіють необхідними знаннями та навичками. Користувачам публічної бібліотеки імені Володимира Малика в нагоді стане викладка-інсталяція «Ходить гарбуз по городу». Видання, які пропонуються для огляду, допоможуть любителям садово-городньої справи за короткий час отримати знання для ефективного впорядкування присадибних ділянок, догляду за садом та городом, переробки овочів та фруктів у домашніх умовах.

      Сподіваємось, що ці книги допоможуть не лише отримати необхідні знання, але і одержати від спілкування з природою моральне та фізичне задоволення.



Немає коментарів:

Дописати коментар