пʼятницю, 1 жовтня 2021 р.

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

Комітет з питань освіти, науки та інновацій

01008, м.Київ-8, вул. М. Грушевського, 5, тел.: 255-31-55, факс: 255-33-04, e-mail: kno@v.rada.gov.ua

     Звертаємось з проханням підтримати проведення щорічного 16-го Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

      Організатором Всеукраїнського конкурсу виступає Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.

Враховуючи значення Всеукраїнського конкурсу у виховному процесі молодого покоління та сучасний історичний контекст, просимо Вашого всебічного сприяння в організації цього важливого заходу.

Принагідно інформуємо про умови конкурсу:

1. У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти.

2. Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

3. Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2021 р. Протягом грудня 2021 - січня 2022 р. журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2022 р., якщо дозволятимуть умови карантинних обмежень.

4. До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти - аматорські документальні та ігрові відеоролики у форматі .avi.

5. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.

6. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів з місцем навчання/роботи.

7. У листі, яким надсилається конкурсна робота, має бути вказано назву відеороботи, авторів та місце навчання/роботи.

8. Авторський текст виконується українською мовою.

9. Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.

10. При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

11. Питання і уточнення щодо умов конкурсу надсилати за адресою: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net.

Додаток: 1 арк.

З повагою,

Голова Комітету Сергій БАБАК


Вик.        Козієвська О.І. 

тел. 255-31-71



Немає коментарів:

Дописати коментар