неділю, 3 жовтня 2021 р.

 Зустрічайте черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»


      Вересневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства. новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі. 

        1 вересня на всій території України гостинно відкрили свої двері для клієнтів бюро правової допомоги. Наразі на Полтавщині працює 24 бюро правової допомоги. Про успіхи цих державних правничих інституцій читайте у вересневому випуску видання. 

      8 жовтня правники України відзначають своє професійне свято – День юриста З цієї нагоди в інтерв’ю з директором Полтавського юридичного інституту Ігорем Криницьким говоримо про затребуваність професії юриста в Україні, які юридичні професії будуть користуватися попитом у майбутньому, як працює навчальний закладах в умовах пандемії та особливості  підготовки юристів  та родзинки навчального закладу.  

       У рубриці «Життя ОТГ»  читайте про  успіхи Карлівської громади.  

     У рубриці «Думка спеціаліста» читайте  про правові аспекти питання вакцинації в України. Про це розповідають наші партнери – представники юридичного Департаменту Полтавської  обласної державної адміністрації.

     У рубриці «Новини від партнерів»  читайте про здобутки та  особливості роботи Київського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області.

     Як відбувалася  ярмарка соціальних послуг у Полтаві, яка її мета та роль фахівців системи БПД Полтавщини. Про це читайте у черговому випуску видання. 

    Про становлення себе як юриста, шлях до юридичної професії та життєві орієнтири розповідає очільниця Шишацького бюро правової допомоги Вікторія Писарська у рубриці«Людина права».

     Найцікавіші роз’яснення правового характеру читайте  у  постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

    У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

    Приємного читання!

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vThyhQ7S99m2Hhu-976xys-1g0KAO_C3P2ykqA41qbI_qBcSbYwAJ03ysujOgEmn7g4vxApbGl06UAG/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.p


Немає коментарів:

Дописати коментар