середу, 13 жовтня 2021 р.

 Вітаємо переможців  творчих конкурсів

     Сучасна бібліотека – це місце, де дитина вчиться пізнавати світ, аналізувати та робити висновки, розвивати свої творчі здібності, а сприяють цьому різножанрові соціокультурні заходи, гурткова робота та, звичайно, різноманітні конкурси. Метою проведення конкурсів є не просто залучення підростаючого покоління до читання, творчості, а є розвиток інтелектуального потенціалу дітей, пошук нових дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання, заохочення юних до змістовного дозвілля.

     Бібліотечні заклади Лубенської територіальної громади є активними учасниками обласних та Всеукраїнських конкурсів, неодноразово займали  в них призові місця. І цьогоріч ми раді вітати наших юних талановитих користувачів, переможців різноманітних конкурсів: Валерію Ревуцьку (філія № 8 Вовчицька сільська бібліотека) та учасників клубу «Чарівна скриня» (філія № 2 Лубенська міська бібліотека для дітей, керівник Галина Кравчук) за І-ші місця в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ»; Софію Кириченко (Публічна бібліотека ім. В. Малика) за перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна» в категорії «Вишивка»; Руслана Кулика (Публічна бібліотека ім. В. Малика) за ІІІ місце в обласному конкурсі «Собори душ своїх бережіть» у номінації «Мала проза»,  подяками за участь у цьому ж конкурсі в категорії «Поезія» відзначено Анюту Кушніренко (Публічна бібліотека ім. В. Малика) та Катерину Кривець (філія № 2 Лубенська міська бібліотека для дорослих ім. В. Леонтовича); Дарину Березову за участь в обласному конкурсі «Читання зі знаком якості». 

     Глибока подяка педагогам, бібліотекарям за їх неоціненний труд, а юним та талановитим творчих успіхів, вдалих ідей та натхнення, вами пишається Лубенська громада.


Немає коментарів:

Дописати коментар