четвер, 9 грудня 2021 р.

Правова он лайн консультація – для користувачів бібліотеки

  В Україні щороку, починаючи з 2008, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

 Головні завдання Тижня – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах. До проведення заходів щорічно долучається велика кількість громадських та студентських організацій, юридичних компаній, закладів освіти, правників та активістів. Будь-хто, кому цікаво дізнатися більше про права людини та провести час з користю. 

 Цього року Всеукраїнський тиждень права (з 10 по 14 грудня) пройде вдесяте. У нього навіть буде свій символ – парасолька, яка захищає та об’єднує зусилля усіх задля утвердження прав людини в Україні.

  В рамках Тижня Публічна бібліотека імені Володимира Малика підготувала для користувачів онлайн консультацію «Освіта осіб з особливими освітніми потребами». Мета інклюзії в освіті полягає у ліквідації соціальної ізольованості (виключення), що є наслідком негативного ставлення до поняття різноманітності. Відправною точкою цього поняття є переконання, що освіта є одним із основоположних прав людини і основою для більш справедливого суспільства. За детальною інформацією звертайтеся за електоронними посиланнями.

https://m.youtube.com/watch?v=uO2arYMxfT0

Немає коментарів:

Дописати коментар