середу, 29 грудня 2021 р.

 «Цей чарівний Новий рік»

    Публічна бібліотека імені Володимира Малика вітає всіх користувачів - дорослих та малят - з прийдешнім 2022-м Новим роком! Бажаємо миру, здоров’я, радості процвітання, везіння, життєвого комфорту та казкового настрою! Нехай назавжди у вашому домі оселяться щастя, доброта, взаєморозуміння!

    Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже вони вселяють у серце кожного надію на добро,  сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи…А що робити, якщо немає новорічного настрою? Рецепт простий – завітати до бібліотеки!

    У цей непростий рік, сповненого карантинних обмежень, публічні бібліотеки,  декоруючи приміщення і фотозони, формуючи добірки для новорічно-різдвяного читання, організовуючи заходи в режимах онлайн/офлайн допоможуть кожному відвідувачу перейнятися духом свята і психологічно налаштуватись на приємну хвилю.

 

    Атмосфера доброти і радості панувала на бібліовечірці  «Цей чарівний Новий рік», що відбулася днями  в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика. До діток з дотепними витівками завітав дідусь Домовичок, що мешкає в книгозбірні. Він залюбки послухав віршики про зиму з вуст малечі та познайомився з красунею Снігуронькою. Аж раптом виявилося, що Дідусь Мороз заблукав десь у місті й не може втрапити до бібліотеки на свято. Тож дітки взяли активну участь у квесті «В пошуках чарівної зірочки». Прокладаючи маршрут бібліотечно-казковими зупинками, дітки здобули чарівні зірочки та «засвітили» ліхтарики для Дідуся Мороза.

  Весела Новорічна круговерть захопила всіх учасників заходу. Бібліотекар відділу обслуговування Ольга Шевельова запросила малят до цікавого дійства, влаштувавши  інтерактивну гру «Рукавичка». А ще були жваві руханки та хоровод,  гімнастичний номер у виконанні Мар’янки Лисенко, пісенька про маму Віки Слюсаренко та щедрівочка Даринки Карпухіної. Так бібліотека запалила зірочки юних талантів, користувачів книгозбірні.  Насамкінець дітки отримали від Дідуся Мороза та Снігуроньки новорічні подарунки. Солодощі люб’язно надали добродійники компанії «Тандем» Ян Вікторович Сазанков та Сергій Вікторович Кочерга. На завершення дійства директор Публічної бібліотеки імені Володимира Малика Валентина Іванівна Сьомак привітала дітей та їх рідних з прийдешніми святами. 






















Немає коментарів:

Дописати коментар