понеділок, 31 січня 2022 р.

Всеукраїнський конкурс плакатів до Всесвітнього Дня Землі «Майбутнє планети у наших руках!»

     Юні жителі Лубенської громади, усі, кому не байдуже майбутнє нашої планети, долучайтеся до участі у Всеукраїнському конкурсі плакатів «Майбутнє планети у наших руках!», приуроченому до Всесвітнього дня Землі.

   Конкурс плакатів проводиться з метою формування життєвих екологічних компетентностей; застосування екологічних знань та навичок на практиці; виховання відповідальності за свої вчинки у природі; розкриття у творчості дітей прагнення до збереження екосистем, примноження ïx природних ресурсів. Організаторами є Національна бібліотека України для дітей, Громадська Організація «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Державна екологічна інспекція України, Національна спілка художників України.

 

   До участі у Конкурсі запрошуються діти 6-18 років у 2-х вікових категоріях:

читачі-учні 1-5 класів;

читачі-учні 6-11 класів.

     На Конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи (виконані виключно колективами творчих художніх студій та бібліотечними клубами за інтересами).

     Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують плакат формату А3 у довільній графічній, живописній формах, виконаний будь-якими художніми засобами, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення щодо збереження природи на планеті, захисту нашого спільного дому – планети Земля. Формат виконання плакату має містити месендж.

     Роботи на Конкурс приймаються до 23 лютого 2022 року,

за адресою: м. Лубни, проспект Володимирський, 43

 ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА МАЛИКА

    З деталями проведення Конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://chl.kiev.ua/novunu/2022/220117/Положення.pdf

Візьміть участь у Конкурсі! Творіть! Чекаємо на ваші роботи!




Немає коментарів:

Дописати коментар