четвер, 26 жовтня 2023 р.

#Бібліотека_на_ Володимирському_43

Сьогодні цікаво й змістовно, атмосферно, щиро й відверто з неймовірною нашою Юлією Манойленко про все-все-все... про її творчість і натхнення, про нову  книгу «Говіння вишень», яку вона презентувала  нам, про подальші плани . 
Вихід книги особливо важливий тепер, у час війни з російськими окупантами, коли наші воїни мужньо тримають на сході й півдні України фронти, а ми усі, колеги авторки воюємо вже на інформаційному фронті і свято віримо у Перемогу нашої армії над ворогом.
Наживо, а не тільки через книги, познайомитися з літераторкою завітали учні Академічного ліцею «Європейський», студенти Луганського національного університету ім. Т. Шевченка. Звісно ж, прийшли й постійні шанувальники творчості, колеги по перу пані Юлії, членкині Національної Спілки письменників України, відомої письменниці та поетки Полтавщини. 
Впродовж зустрічі мали змогу почути багато чудових поезій у виконанні самої авторки, послухати її розповідь про родину, відчути метафоричність слова. Впевненим голосом поетки, колоритно лилися поетичні рядки, які знайшли свою дорогу до кожного присутнього в залі людського серця. І це не дивно, адже у них і легкість, і наповненість, і мудрість. Якщо починаєш читати один рядок, то обов’язково дійдеш до останнього, а можливо, повернешся знову. Це велика магія слова, яка дана не кожному.
        Справжнє тепле людське спілкування та лірична поезія і барвисті мелодії 
















від Віри Кривошеї, Лідії Гриценко та Віри Марченко (акомпонемент Володимир Котюх) створили зворушливу атмосферу свята. Захід залишив по собі багато щирих, світлих та добрих емоцій.
Бажаємо нашій неповторрній Юлії Манойленко нових ідей, натхнення, здійснення мрій. І пам'ятаймо, хто оберігає наше життя.
Дякуємо всім, хто був з нами.
#Книга_є_у_нашій_бібліотеці
 

Немає коментарів:

Дописати коментар