понеділок, 23 жовтня 2023 р.

 Осіння бібліотворчість

      Осіння пора надихає на доброчинність та творчість, тож Публічною бібліотекою імені Володимира Малика проведені цікаві майстер-класи, що відбулися днями в Дитячому реабілітаційному центрі «Надія» та в клубі «Веселі долоньки», який діє при  книгозбірні. Діти опановували нові техніки у дитячих майстернях та згадували традиційні, які встигли вже полюбитися.
      Малята Дитячого реабілітаційного Центру «Надія» разом з бібліотекарем, який завітав до них на гостину,  створювали неповторні яскраві картинки зі шматочків поролонових губок. Трішки вправності й фантазії – і милують око барвисті квіти, метелики, сердечка, бджілка, осіннє дерево. Майстер клас прийшов до вподоби дітям, бо кожен відчув себе маленьким художником. Бібліотекар Лариса Гончарук, учасник проєкту «Милосердя без меж», подарувала  вихованцям Центру м’які іграшки, виготовлені юними волонтерами бібліотеки.
      Завжди заряджає позитивною енергією й робота з природними матеріалами. За допомогою природніх матеріалів і краплинки своєї фантазії дітки клубу «Веселі долоньки»  виготовляли осінні вироби. Учасники заняття отримали масу позитивних емоцій в процесі виготовлення з яєчних лотків, листячка, квітів, каштанів,  жолудів кумедних тваринок. Весело та творчо проведений час надихнув дітей на нові творчі ідеї.
      Для  цей майстер-клас став прикладом того, що можна по-справжньому «креативити», використавши лишень природні та підручні матеріали, але отримати чудовий витвір та безліч задоволення.










Немає коментарів:

Дописати коментар