пʼятницю, 16 травня 2014 р.

«Здоровя – це скарб, цінуй його»


     Хочете бути здоровими? Упевненні, що відповідь на це запитання буде позитивною. Адже тільки здорова людина може ефективно реалізувати свої потенціальні можливості.
     Книжкова виставка «Здоровя – це скарб, цінуй його», що діє в читальній залі бібліотеки, ознайомить читачів з інформацією про здоровий спосіб життя.
    «Стиль життя - здоров’я» - це назва першого розділу книжкової виставки. Книги, представлені на ньому, містить рекомендації щодо гігієни, фізичного загартування людини, боротьби зі шкідливими звичками, надання першої медичної допомоги.
     Про складові компоненти їжі, позитивний вплив корисного харчування на збереження здоровя людини розповість другий розділ виставки «Вітаміни навколо нас».

     Як зберегти на довгі роки молодість та красу жінкам, правильно доглядати за шкірою, як користуватися косметичними засобами  порадять Вам матеріали з третього розділу книжкової виставки  «Задумано природою – створено людиною».

     Діти – наше майбутнє. Дбаючи про здоровя дітей, ми дбаємо про здоров’я нації. Книги та публікації четвертого розділу книжкової виставки «Світ дитячого здоров’я» стануть Вам в нагоді, шановні батьки, в догляді за дитиною та її здоровям.


Немає коментарів:

Дописати коментар