четвер, 8 серпня 2024 р.

 ВІТАЄМО НАЙКРАЩИХ! 

    Надійшли нагороди переможцям ІІІ Всеукраїнського конкурсу з правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих». Наші юні читачі під керівництвом бібліотекарів із задоволенням створили театралізоване дійство до головного закону держави, зробивши ухил на історичному аспекті. Перемога була нелегкою, адже в конкурсі змагалися понад 3000 учасників з усієї України. Тож приємно, що відеоролик Публічної бібліотеки імені Володимира Малика опинився в десятці переможців, а творча робота філії №2 Лубенська бібліотека для дітей виборола звання кращих у номінації «Вибір глядачів», отримавши майже 2000 переглядів.
     У своєму вітальному слові директор Лубенської публічної бібліотеки імені Володимира Малика Валентина Сьомак наголосила на важливості знань про конституційні засади нашої держави і побажала юним переможцям подальших успіхів у навчанні та житті. Пишаємося нашими юними читачами та вітаємо їх із вагомим досягненням!
   У створенні ролика нашої книгозбірні брали участь бліотекарі: Віталіна Курильчук, Лариса Гончарук, Сніжана Кириченко та Марина Кононенко. Учасники: Кононенко Всеволод - Академічний ліцей імені братів Шеметів, Анатолій Бистров - Гімназія ПРОСВІТ, Дзядевич Дар’я, Долгобородов Володимир, Кобеляцький Євгеній, Федорова Владислава Бистров Анатолій, Бугаєць Євангеліна, Гарамась Софія.
#Конституція_для_всіх:_і_великих,_і_малих!





Немає коментарів:

Дописати коментар